Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу

...
Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу
Коментари Харесай

Денис от Ергенът загуби много близък до сърцето си човек

Помните Дениз Хайрула от първия сезон на сантименталното риалити шоу " Ергенът ", която преди този момент се прочу и като държанка на предприемача Христо Сираков. В живота на риалити героинята в последно време не се случват по никакъв начин радостни събития.

Брюнетката, която по този начин и не съумя да се пребори за сърцето на първия най-желан тв ерген у нас - Виктор Стоянов, изживява сложен интервал в живота си, тъй като обичаната й баба е напуснала този свят.

" Почивай в мир, блага прабабо Мелиха! ", написа Дениз под общата фотография с баба си, която е качила в профила си. А под нея предстоящо доста нейни почитатели й изричат съболезнованията си.

Неотдавна риалити героинята нажежи доста пристрастеностите със скандално изявление по адрес на мъжете и реакциите в обществените мрежи не закъсняха. Изказването тогава бе, че се отвръщава от мъже без пари, тъй като " в случай че един мъж не е богат, значи няма ум, не е интелигентен, нито упорит и не знае въобще по какъв начин да просперира ", счита Хайрула, напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР