Помниш ли любимия си мек и топъл кафяв пуловер, който

...
Помниш ли любимия си мек и топъл кафяв пуловер, който
Коментари Харесай

4 неща, които всяка дама крие дълбоко в килера си

Помниш ли обичания си мек и топъл кафяв пуловер, който носеше с години? Да, тъкмо по този начин – точно този, който си купи като първокурсничка в университета и толкоз доста обичаше да носиш... Къде е в този момент? Почакай – не е ли същият оня, който е надълбоко прикрит в килера ти през последните 5-6 години? А спомняш ли си времето, когато бързаше да се прибереш от работа, с цел да приготвиш нещо вкусно, тъй като родителите на твоето момче щяха да ви дойдат за вечеря? И естествено, че времето не стигаше и с цел да доведеш до цялостен искра, се постановяваше всичко ненужно да заеме добродушно и безшумно своето отредено място в положителния остарял килер - списания, обувки, шапки, шалове, мръсни тениски… Е, всички тези неща още ли са там?

Да… килерът на всяка от нас е цялостен с предишното ни: от заниманието, през грешките, та чак до положителния остарял и към този момент нетолкова съвременен, разяден от молци пуловер. Нека си признаем: килерите са в действителност рискови. В тях можеш да скриеш всичко, само че имат порти и всичко може да се окаже на показ единствено с едно тракване на ключалката. Убедена съм, че идващите няколко неща участват и в твоето най-тайно укритие у дома…
1. Дрехи, обувки и чанти...
Едва ли аз съм единствената, която към момента пази голяма тениска с обичаната си поп звезда, за която понякога се сеща и изважда за една вечер, отдадена на мили мемоари от 90-те. Ами балната ти рокля? Само не се опитвай да ми пробуташ това, че си я „ продала ” – знам, че е там! Да, за голямо благополучие, килерът е мястото, в което се постанова да прибереш всички сезонни облекла, огромните куфари, още веднъж цялостни с купичини „ арестувам за още един сезон ”. И постоянно има местенце и за това, и за това, макар че единствено като се замислиш какъв брой доста има за изхвърляне, напряко ти се реве. А помниш ли 12-сантиметровите токчета от сватбата на братовчедка си, с които едвам съумя да устискаш и събу незабавно след формалната част? Обувала ли си ги в миналото по-късно?
2. Всякакви джундурийки...
Пълен и разпилян дом - ужасът на множеството от нас. Да, изцяло наясно съм, че в забързанто с купища задания и задължения всекидневие, надали ти остава време да се отдадеш на безумно почистване, само че би трябвало да спреш да превръщаш дома си в склад за предпазване на остарели движимости. Любим ключодържател; няколко дребни фигурки, купувани от разнообразни места, на които си била на почивка; остарял бележник, в който ловко си попълвала в детайли всичко, вълнувало съзнанието ти в 12 клас; няколко палитри със сенки, чиито период на валидност от дълго време към този момент е изминал, само че са част от сбирката ти и сърце не ти дава да се разделиш с тях вечно... Колко ли още може да поберат тези няколко квадратни метра? Пристрастяването и съхраняването на всевъзможни сходни дребни и непотребни боклучета освен заема голяма част от жилището ти, само че и не разрешава на новата сила да влезе в живота ти. А кой би желал да тъпче на едно и също място години наред?!
3. Снимка на някогашния...
Знаеш ли кое е единственото по-страшно от старостта или неналичието на сезонни понижения в обичания ти магазин? Призракът на някогашната му! Знам, че я мразиш, въпреки и действително, точно с помощта на раздялата им, ти сега да си неговото момиче. Но я си признай – белким ти не пазиш най-малко една-едничка фотография на този, който по едно и също време най-вече те е наранил през живота ти, само че и същински си обичала? И за какво? Та той е към този момент женен, с едно дете и не сте се виждали от най-малко няколко години… Внимавай, тъй като прочувствената обвързаност към предишното, пуснала корени надълбоко в сърцето, не разрешава да продължиш напред и автоматизирано блокира привличането на любовта към теб. Не ти се остарява с десетина котки, нали...
4. Всичко що е за почистване...
Вратата на килера е тази, зад която крием всички препарати, парцалчета, кърпички, метлата и прахосмукачката надалеч от очите и мозъка ни. Но те са си там, добродушно чакащи своето време, в което да излязат, да свършат работата си и още веднъж да бъдат прибрани на мрачно до идващия път. Ех, това почистване - непривлекателно, отнемащо време и толкоз досандо... Няма ли кой да измисли метод всичко да се случва по-бързо, в пъти по-лесно и да не се постанова да наемаш жена, която да го прави вместо теб? Всъщност, знаеш ли, че съществува изумително сполучлива композиция от висок софтуерен успех и съвършен дизайн? Новата прахосмукачка Samsung Bespoke Jet е уредът, който освен че прави отлична работа, само че и изглежда съвършено и даже няма да ти се постанова да се чудиш по какъв начин да го криеш в килера. Тя без изпитание става част от твоя живот и реагира оптимално на потребностите ти!

Това, което отличаваот всички останали прахосмукачки на пазара, е концепцията й, основаваща се на адаптивност към динамичния метод на живот на нейния притежател, стилната цветова гама, задоволяваща и най-претенциозния усет и несъмнено, екосъобразната технология от най-високо равнище. Идеята е не просто да я извадиш от килера, а да се гордееш с нея! А и за какво да криеш нещо, когато то е толкоз стилно и елегантно, че напълно умерено би могло да остане в дневната ти и с помощта на своя съвременен дизайн и свободата сама да избереш цвета, който е най-подходящ за твоя дом, да се више идеално хармонично в пространството. Кръглата форма обезпечава непоколебима непоклатимост, гладките отвесни шарки се сливат естествено със заобикалящите мебели, а металният пръстен в центъра на уреда носи чувство за неподправена грациозност.



Безкабелна, извънредно мощна и тежаща единствено скромните 2.5 - 2.7 кг, Bespoke Jet е тук, с цел да ти обезпечи освен в пъти по-бързо и елементарно, само че и осезаемо много по-приятно прекарано време в разчистване с отлични резултати. Дръжката е проектирана с удобството на потребителя като главен приоритет, като върху горната част е приложена крива, за по-добро захващане и понижаване тежестта върху китката. 

Samsung Bespoke Jet е толкоз мощна, че може да работи на цялостни обороти до един час. А най-хубавото идва незабавно откакто уредът свърши работата си - поставяте го на докинг станцията All-in-One Clean Station. Благодарение на технологията Air Pulse на Samsung, тя изпразва контейнера за отпадък автоматизирано, без финият прахуляк още веднъж да замърси всичко почистено. Независимо дали ще я използваш върху твърди подови настилки, или върху килими, Bespoke Jet обезпечава оптимално мощно засмукване и съвършена непорочност чрез новаторската система Jet Cyclone, гарантираща оптимален въздушен поток, чиято цел е да понижи въздушното противодействие и оптимално дейно справяне с фините прахови частици, засмукани от прахосмукачката, филтрирайки ги до 99,999% чист възду, с цел да обезпечи чист въздух в дома ти. 



" Просто искахме почистването да се схване като лесна и простичка задача, а не като натоварваща, както до момента ", споделя един от дизайнерите на продукта. И е прави - почистването е приключено единствено тогава, когато прахът е отхвърлен от всяка пролука и подът е безупречно избърсан. Какво повече може да искаш?

Уредът разполага и с комфортен LCD дигитален екран и може да " приказва " на цели 28 езика. А един от трите модела на Bespoke серията на Samsung, предлагащи се у нас, Bespoke Jet One Pro Extrа, идва и с опция за мокро разчистване. Най-любима от десетките плъгини и аксесоари, с които идва Bespoke Jet обаче, си остава тази за разчистване на косми от домашни любимци. Спасението, за което всеки собственик на животинче ще е постоянно признателен!

Всички килери крият секрети, само че несъмнено най-мистериозни са тези, в които не позволяваме светлина, а в противен случай – по всякакъв начин се опитваме да запълним всеки празен милиметър. Тъмните килери са местата, където се губят ръкавици, един път прочетени книги се захвърлят с лека ръка, остарели фотоси, към които не всеки път желаеме да " се връщаме ". Да, спомените са нещо ужасно, само че, блага, запомни едно - никой, даже кучето, не би желало да се рови в покритото с прахуляк дъно на дребната тъмна стая, в търсене на миризлива изгубена маратонка. Ами в случай че нямаше килер? Какво ли щеше да се побере в подредената част от спалнята ти? Никога няма да можеш същински да се отървеш от нещо, в случай че все намираш местенце за неговото съхранение… Новата обич няма да те спохдоди, в случай че още гаснеш по остарялата. Разчисти място в живота и в сърцето си за новото. Просто го пожелай и го направи още през днешния ден!

А в случай че решиш да започнеш с „ разчистването “ в този момент и закупиш  до 30.09.2022 година, обади се на 0800 111 31 в границите на 30 дни след закупуване на продукта, с цел да получиш удължена гаранцията за 5 години.

  
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР