Помниш ли когато ти казах, че Третата световна не е

...
Помниш ли когато ти казах, че Третата световна не е
Коментари Харесай

Застрашени видове? Всичко е за продан

Помниш ли когато ти споделих, че Третата международна не е на прага, а е в разгара си? Че няма „ ще “, а единствено „ към този момент “? Че тази Световна война, която тече, не е сред страни и народи, че тази е сред съсловия. Висшата класа на преяждащите с власт против нас. Бяхме въвлечени в качеството ни на оръжие. Ще повторя: тъкмо по този начин – оръжие.

Всеки един от нас има роля в нея – избирайки коя страна да поддържа. Всеки.

Третата Световна не е „ на прага “. Започна

Човекът има неотслабващ болен интерес към извращенията. Слушай:

В Австралия има едни дървета, които назовават „ динозавърски дървета “, тъй като са толкоз остарели, че са от времето на динозаврите. До наскоро се считало, че са изчезнали, само че, за благополучие, разкрили някакъв дребен регион в Австралия, където към момента се намират. Труднодостъпна околност, в която хората към момента (!!!) не са се развилнели. Има останали към 200 дървета. Общо. В целия свят. И всичките са в Национален парк „ Уолеми “. Затова дърветата са наречени иглолистните Уолеми или борове Уолеми (Wollemi pines).

200…

Когато написах името на застрашения (или по-точно да кажа: спасения) тип в Гугъл, на ВТОРО място в търсачката излезе: „ борове Уолеми за продажба “.

(!!!)

Не знам човечеството на какво се надява…

И така… до момента в който четат това, доста хора си споделят: дреме ми! до момента си живях и без да съм чувал за тия дървета, ще си пребивавам и даже да изчезнат. голем праз!

И този „ отговор “ им е подготвен в главата за всичко. От световното стопляне, до локалните налози и такси, от диетата на жена им до законодателните промени, бюджета на общината им и въобще… живота.

Реално… това не е погрешно, от позиция на първобитната логичност на себичния разум. Трябва да се замислиш, с цел да схванеш, че протичащото се из цялата Земя визира всички ни – жителите ѝ.

А, в случай че това ти се коства необичайно или комплицирано за схващане, ще опитвам по този начин: ние сме един организъм и катаклизмите ни засягат. Може би не през днешния ден или на следващия ден, само че някой ден. И в случай че не ПРЯКО физически, то по различен метод, да кажем – обществено или знам ли… да вземем за пример нашата незаинтересованост през днешния ден и тук ядосва доста хора, които се оказват в позицията на следващия ден да ни подадат ръка, само че вместо това ни подават… междинен пръст.

Модерно е през днешния ден да се споделя: какви по-големи проблеми има, седнали да се занимават с [сложи тук обществен или различен проблем, по избор]!

Докато други общества не подценяват проблемите, без значение от „ подредбата “ им в нечия глава, и си ги вземат решение, постепенно или бързо, доколкото могат и се оправят с живота.

Апатията и тва-не-ме-интересува манталитетът са нездравословни, желая да кажа, това е.

Твоите проблеми, които смяташ за най-важни, не значат нищо за някой на другия завършек на света, по дяволите – не значат нищо за тези в другия завършек на стаята, в която седиш. Те ще те оставят да си ги решаваш самичък, тъкмо както заслужаваш, когато казваш, че това или това не те интересува. Някой го назовават карма, други орис, която предизвикваш, трети – отмъщение, аз го назовавам баланс на систематизиране. {Даваш<---->Получаваш} е формула с променливи стойности, само че постоянно има две (запомни го това: ДВЕ!) везни. Никога не е {Не-Правиш-Нищо<---->Получаваш}… или, в случай че Получаваш, то Получаваш нещо гадно. Каквото заслужаваш.

Не забравяй, че приказваме за онази война, в която участваш, и отношението ти предопределя на чия страна си. Само те напомням.

***

Някъде някои стъпват по главите на хората, газят трупове, сменят конституции, единствено и единствено да господстват до живот. Искат още и още… за себе си. Но това не им стига, за тях е значимо другите да имат все по-малко и по-малко, с цел да се отвори разликата сред тях и другите. Усещането за превъзходство се усилва с нещастието на другите, освен с триумфа на индивида.

Тези могат да мислят единствено за АЗ-сега-тук. Те нямат проблем с това и няма да се замислят и секунда преди да потопят всичко в кръв и съсипия. Не го вършат, единствено тъй като ЗАСЕГА правят оценка следствията като по-скоро отрицателни от имиджова позиция, само че заплашили нещо властта им…

И, в случай че си стигнал с четенето до тук, към този момент допускам, че най-вероятно ти си естественият им зложелател, тъй като си от хората, които мислят за НИЕ-винаги-навсякъде.

***

Дърветата от времето на динозаврите са били обхванати от пламъците на ужасяващите пожари в Австралия. Това, което е добавило още усложнения към избавителните интервенции е било фактът, че е трябвало да ги пазят в загадка, с цел да не разбере човечеството къде, по дяволите, се намират тези дървета. Защо?—вече стана ясно.

Описвайки събитието за CBSNews, Кейтлин О‘Кейн стартира материала си с думите: „ Армия от пожарникари и експерти… "

Армия…

Струва ми се напълно удачно попадение в избора на думи. Армия. Ами да – война е.







FB@NSWNationalParks

Преди да продължа, ще ви кажа: с дребни загуби и провали, дърветата са избавени, като за задачата е била мобилизирана противопожарна техника, хеликоптери, гасене на ръка, NSW National Parks and Wildlife Service дефинира интервенцията като „ сходна на военна “, „ във боен жанр “.

Един от учените споделя, че тези дървета са толкоз типични, неповторими и разпознаваеми като знак, че умерено могат да се нарекат „ Операта на дивата Австралия “. Сравнението е със международно известната и елементарно разпознаваема постройка на операта в Сидни, която е един от знаците на Австралия. Когато хората видят даже единствено силуета ѝ, към този момент се сещат: аха, Австралия!

Тези дървета са открити през 1994 година и, по думите на екоминистъра на Австралия, Мат Кийн, когато са били открити, това е било „ все едно да откриеш жив динозавър “. Оцелели са динозаврите, оживели са катаклизмите на времето, оживели са през ВСИЧКИ човешки епохи… всички!

Но, в случай че искате… някой е намерил метод да ви ги продава, както споменахме. Скъпи са, да. Можеш да си направиш масичка, да се фукаш пред приятелите, да. Някои си поръчват кожа от застрашени типове, както и филе или пържола от коала, делфин, панда. Просто, с цел да потвърдят на себе си и близките, че могат да получат, каквото си изискат. Вероятно е нещо, обвързвано с неосъзнато възприятие за непълноценност или предпочитание за отплата на дребния и мек пенис… нещо като душевна виагра, само че с повече странични резултати.

***

Та… стартира се, избирай страна. Само да те подсетя, че нещата работят с струпване, планетата ни го сподели. Така че, в случай че избереш, „ онази “ страна, идващия път може би се замисли два пъти, преди да кажеш „ обичам те! “ на детето си… в случай че, несъмнено, лъжата не ти идва към този момент естествено и от сърце.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР