Производителят на самолети Боинг (Boeing) е нарушил условията на споразумение,

...
Производителят на самолети Боинг (Boeing) е нарушил условията на споразумение,
Коментари Харесай

Правителството на САЩ твърди, че Боинг нарушава споразумението за законите за измамите

Производителят на самолети " Боинг " (Boeing) е нарушил изискванията на съглашение, което до момента го е защитавало от правосъдно гонене след две съдбовни самолетни произшествия, съгласно Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, съобщи ДПА.

Според правосъдните документи, подадени във вторник, " Боинг " не е извършил стратегия за попречване на нарушавания на нормативнатната уредба, както е контрактувано. Правителството съобщи, че към момента не е решило по какъв начин да действа по въпроса.

По-рано тази седмица компанията акцентира, че по лична оценка е спазила съглашението.

" Боинг " беше подложен на критика, тъй като компанията разгласи особено образование със софтуера за излишно, когато към този момент беше сертифицирано от американските управляващи.

В сходство със съглашението с държавното управление на Съединени американски щати " Боинг " заплати санкция от 243 милиона $. В подмяна на това бе прекъснато производството обвързвано с изказвания за машинация.

От " Боинг " се изискваше да приложи стратегия за сходство и нравственос.

Министерството на правораздаването в този момент акцентира, че нарушаването му може още веднъж да докара до наказателно гонене на компанията, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР