Помислете добре с кого искате да се окажете в тази

...
Помислете добре с кого искате да се окажете в тази
Коментари Харесай

Много смях: какво ще стане, ако всички зодии заседнат в асансьор

 жена-в-асансьор

Помислете добре с кого желаете да се окажете в тази ситуация… Ето какво ще се случи, в случай че 12-те зодии заседнат дружно в асансьор:

В заседналия асансьор пръв припомня за себе си шумният Овен: „ Какво става? Какво значи „ затънал?! “ – развиква се той, нетърпеливо барабанейки по вратата.

Лъвът незабавно ще застане под светлината на прожекторите и ще се постарае да вземе обстановката под собствен надзор: „ Не се вълнувайте! Ще се погрижа за това. Поемам цялата отговорност. Аз ще се оправя с това! “

Но Скорпионът не може да допусне това: „ Ти? Че кой си ти,, по дяволите? Защо тъкмо ти ще се нагърбиш с това? Аз самичък ще се погрижа! “

Везните ще се опитат да решат казуса по кротичък път, само че по този начин и не се стопират на нито един от разновидностите: „ Не спорете. Хайде да решим този проблем спокойно. Може би да извикаме помощ? Или дано да стартираме да скачаме всички дружно, с цел да раздвижим асансьора? Или пък да изчакаме? Не знам… какво да вършим? “

Близнаците ще показват подготвеност да поддържат връзка и да се срещнат с другите хора: „ Как си? Откъде си? Аз просто идвах на гости… “ Те към този момент са съумели да се показват на всички и са почнали да управляват шоуто.

Ракът изпада в меланхолия и стартира да приказва по телефона.. С майка си, несъмнено!

Намесва се Телецът: „ А какъв е казусът въобще?… Можехме да хапнем, до момента в който чакаме помощ “. След което изважда от чантата си бонбони, сандвичи и шоколадови еклери.

Девата е в смут: „ На пода падат трохи! Къде е метлата, къде е прахосмукачката? Какво е това безсрамие! “

Стрелецът стои умислен с опакован куфар. Заради този случай си е пропуснал полета до най-екзотичното място на планетата… Но нищо, в главата му към този момент съзрява проект за странствуване до друго най-екзотично място.

Докато Лъвът и Скорпионът се бият, Козирогът, без да губи самообладание, с властнически звук се пробва да накара някого да оправи асансьора.

Водолеят се пробва да направи нещо (да раздвижи вратата, да отвори люка на кабината) с вярата да избави заседналите хора.

Рибата се вайка в ъгъла: „ О, Боже, каква орис, всички ще умрем!!! “

И по този начин, помислете два пъти с кого желаете да се озовете в сходна обстановка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР