Ползвали сте тоалетната. Измивате си ръцете и казанчето е отново

...
Ползвали сте тоалетната. Измивате си ръцете и казанчето е отново
Коментари Харесай

Миеш си ръцете и пълниш казанчето!

Ползвали сте тоалетната. Измивате си ръцете и казанчето е още веднъж цялостно със сапунена вода за идващия клиент. Много международни производители оферират тази неповторима иновация, пестяща милиони литри вода, която другояче отива в канала. 
Според специалисти цената на капака на казанчето, което в действителност е мивка, коства от 99 до 299 $ за другите всеобщи модели (у нас - към 350 лева). Монтажът на аксесоара не е сложен и не лишава доста време. Според майстори от сектора без старания може да се скалъпи и независимо от чевръсти мъже в домашни условия. Икономията на вода с това устройство е 25-30 % от количеството, което нормално се харчи в санитарния възел.
Според майсторите единственият минус на евтините разновидности на изобретението е, че чешмичката може да се върже единствено към студената вода. При останалите всичко си е като при естествените кранове. 
При по-скъпите модели комплектът включва мивка, тоалетна паница, смесител, казанче, душ и/или биде.Изключително уместно нещо за дребни бани и тоалетни, в които няма място за всичко и за далновидни стопани, които мислят за бюджета на дома си и за международната екология.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР