Полузащитникът на ЦСКА Карло Мухар със сигурност ще напусне стадион

...
Полузащитникът на ЦСКА Карло Мухар със сигурност ще напусне стадион
Коментари Харесай

Карло Мухар напуска ЦСКА през лятото

Полузащитникът на ЦСКА Карло Мухар сигурно ще напусне стадион " Българска войска " през лятото, оповестява " Тема Спорт ". Както е известно, хърватинът се подвизава в Борисовата градина като преотстъпен от кандидата за купата в Полша Лех Познан, а в случай че от ЦСКА желаят да го задържат за идващия сезон, ще би трябвало да платят откупната му уговорка, която е в размер на 200 хиляди евро. Ръководните фактори на " Армията " обаче нямат желание да го вършат.
 Алън Пардю предлага нови контракти на двама съществени играчи
Алън Пардю предлага нови контракти на двама съществени играчи

Това ще стане след полуфинала-реванш за Купата на България със Славия

Мухар бе притеглен от " алените " в края на август, няколко дни след класирането за груповата фаза на Лигата на конференциите. Бе употребен с огромно доверие от досегашния ментор Стойчо Младенов, който в последната си конференция отпред на отбора разкри, че това е един четиримата футболисти, чието привличане е одобрил. Хърватинът обаче по този начин и не съумя да построи постоянно равнище на своето показване и да покаже, че заслужава да бъде на " Българска войска " и през идващия сезон.

Има най-малък късмет Мухар да остане в ЦСКА, само че до такава степен ще се стигне при две условия - в случай че той играе доста мощно в оставащите мачове и в това време Лех понижи значително откупната му уговорка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР