Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, взе приза за

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, взе приза за
Коментари Харесай

Чочев: Не виждам как ще напусна ЦСКА 1948

Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, взе наградата за „ Играч на месеца” и призна, че няма желание да напуща клуба, даже през лятото. Чочев подчертава, че при столичани колективът е на съществено равнище и се надява това да продължи да бъде по този начин.

„ Надявам се и отсега нататък да пристигам тук и да взимам такива награди. Имах доста тежка травма и ми лиши време да се възстановя. Засега се усещам добре, болките ги има всеки ден, само че това е обикновено. Съумях да се върна и да продължа да играя. Това ме прави благополучен и се веселя, че играя. Подкрепата на моите близки ме убеди да не се отхвърлям от футбола. Аз бях задължен да се боря до дъно. Много сложен полусезон за нас – на приливи и отливи. Започнахме нерешително, имахме 1 точка, само че след това пристигна Николай Киров. Напуснаха ни много футболисти през лятото. Останаха по-млади момчета. Може би трябваше повече време. Идването на трите момчета от Арда спомогна да се вдигне класата на тима и в този момент изглеждаме по-добре от началото”, разяснява Чочев.

„ Аз се усещам добре в тима. Всички млади имат качества, желаят да се развиват. Надявам се да почнем да трупаме резултати, тъй като за един млад футболист е значимо тимът му да побеждава. Ние изоставаме с много точка от върха, само че се е посочило, че с три следващи победи се изкачваш нагоре и си покрай Топ 6. Сега ни е мъчно да създадем поредност от победи”, разяснява Чочев.

„ Мисля, че мъчно ще напусна ЦСКА 1948 и ще си остана в този тим. Засега си оставам тук, мисля, че мъчно ще стане и лятото да си потегли. Колективът в тима е добър, всички сме другари. Когато започнеш зле с млади футболисти, е мъчно да се набере инерцията, само че се надявам в идващите мачове да се случи”, проучва още Чочев.

Цялото изявление на Чочев може да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР