Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро отговори на въпроси на медиите

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро отговори на въпроси на медиите
Коментари Харесай

Каземиро: Мбапе е съвместим с всеки играч в света

Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро отговори на въпроси на медиите преди срещата на „ Белия балет “ против Интер в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига по-късно довечера. Бразилецът приказва за съперниците отбора, актуалната форма на Реал, умората в тима и опцията Килиан Мбапе скоро да заиграе на „ Сантиаго Бернабеу “.

Мачът с Интер: „ Както постоянно, ние се влизаме в мачовете съществено и с почитание. Интер е страховит тим. Ще играем за първото място, би трябвало да сме спокойни и да почитаме тима, против който се изправяме. Знаем, че те са първенци на Италия и, че ще бъде трудно”.

Умората и ротациите: „ Хората постоянно приказват за тези неща и се тормозят от умората. Но имаме доста добър механически екип, който прави страхотна работа. Те наблюдават деликатно всичко. Винаги е добре да имаме дълбочина в състава - Валверде, Камавинга, Иско... Всички те са положителни играчи. Ние сме привилегировани да имаме Кроос и Модрич. Но е значимо да имаме добър тим “.

Критиките, ориентирани към Винисиус Жуниор и Едер Милитао: „ Когато и да говорите за Реал Мадрид, настояванията и упованията са най-високите в света. Независимо дали се присъединявате на 18 или на 30 години. Ето за какво ние сме най-хубавият клуб в света. Както постоянно споделям, защото те са млади и са пристигнали в Европа от Бразилия, акомодацията е малко по-трудна. Те просто би трябвало да се насладят на момента. Това, което Вини, Родриго и Милитао реализираха, е впечатляващо, само че те би трябвало да останат скромни и да се любуват на момента. И да работят крепко, тъй като във футбола имаш положителни и неприятни дни “.

За Винисиус: „ За нас е привилегия, че той е в такава страхотна форма сега. Той е значим за нас, когато играе добре. Разликата този сезон е, че е имал мачове, в които не е играл добре, само че той ги взема решение като топ състезател. Той имаше добър мач против Севиля, само че означи брилянтен гол, подобен, какъвто вкара топ състезател. Той реши мача, малко играчи могат да създадат това “.

Какъв е ключът към резултатите на тима? „ Футболът е за моменти, а в този момент сме в доста добър миг. Трябва да се насладим на този миг. Ние сме хора, ще имаме моменти, когато нещата не вървят толкоз добре. Нуждаем се от добър тим, тъй като във всеки мач е мъчно, нашите противници ни изследват, всички желаят да реализират резултат против нас. Ключът е упоритата работа. Трябва да продължим по този начин във всеки мач, който играем “.

Винисиус ли е най-хубавият в света сега? „ Това е сложен въпрос. Тук имаме доста значими играчи – Карим, Куртоа, които са на необикновено равнище и Кроос, който е в страхотна форма. Така че да приказваме за Винисиус е мъчно, не виждаме какво се случва в другите лиги. Но без подозрение той е в страхотна форма. Надявам се да продължи по този метод “.

Голямото преимущество на Реал Мадрид в Ла Лига: „ Е, когато става дума за Реал Мадрид, става дума за това да сме високо в класирането, това се изисква от нас. Тук това, което има значение, е успеха. Ние работим, с цел да подсигуряваме, че постоянно ще сме на върха. Всичко зависи от работата, която вършим в тренировките, само че ключът е решимостта, която имаме във всеки мач. Ние знаем каква отговорност носим “.

За Килиан Мбапе: „ Въпреки че той не е един от нашите играчи, хората приказват за него, като че ли е. Той е необикновен състезател, в топ 3 в света е. Той е съчетаем с всеки състезател в света, в това число Винисиус. Но той не е състезател на Реал Мадрид, не можем да приказваме за него “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР