Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати остана много доволен

...
Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати остана много доволен
Коментари Харесай

Верати: ПСЖ притежава четирима от десетте най-добри играчи в света

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати остана доста удовлетворен от разгромната победа с 6:1 над Сент Етиен в шампионата за Купата на лигата, а след края на срещата засипа с похвали нападателите на парижани.

Верати има вяра, че клубът има цели четирима от десетте най-хубави играчи в света сега.

„ Това бе първият ни мач за 2020 година вкъщи. Двубоят също беше доста значим, тъй като бе четвъртфинал за Купата на лигата, а предходната година бяхме отстранени точно на тази фаза. Именно поради това започнахме мача доста съществено.Вкарвайки още във втората минута улесни много нещата, аленият картон също”, разяснява Верати.

„ Това бе една заслужена победа. Точно това си казахме и в съблекалнята. Трябва да даваш всичко от себе си когато и да е. В края на мача всички бяхме удовлетворени. Мисля, че сме щастливци, че притежаваме четирима играчи, които сега са в Топ 10 на международния футбол. Това е необикновено. Именно поради това треньорът смени схемата, тъй като е мъчно да оставиш един от тях на пейката”, сподели още той.

Верати приказва за четиримата играчи на ПСЖ в предни позиции в лицето на Мауро Икарди, Килиан Мбапе, Неймар и Анхел ди Мария. Именно Икарди бе звездата в срещата против Сент Етиен, реализирайки хеттрик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР