Полузащитникът на националния отбор по футбол и Вердер Бремен -

...
Полузащитникът на националния отбор по футбол и Вердер Бремен -
Коментари Харесай

Илия Груев: Тръпката да играя за България е голяма

Полузащитникът на националния тим по футбол и Вердер Бремен - Илия Груев-младши, показа усещанията си след триумфа с 2:0 над Кипър. Груев даде обстойно изявление и призна, че тръпката да съставлява страната ни е голяма. 
 Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол
" Не мисля, че доста хора са вярвали, че можем да вземем трите мача. Показахме хубава игра. Играхме напред и упражнихме преса. Усещам, че треньорът разчита на мен, което е доста хубаво. Чувствам се добре тук. Опитвам се всеки мач да се усъвършенствам във Вердер. Радвам се, че играя на топ равнище. Чувството е хубаво. Германия е втора моя страна и там съм израснал. Тръпката да играя за България е огромна. Хубаво е, когато татко ти е играл в националния тим. Той е горделив с мен. С Кръстаич си приказваме на немски. За него съм чувал единствено хубави неща и знам, че е играл в Германия. Много е значимо да желаеме да бием във всеки мач. Трябва да имаш цели и фантазии. Вече няма лесни тимове в Европа. Унгария станаха първи в Лигата на нациите, а Сърбия в този момент са на Световно. Хубавото при нас е, че не виждам кой на какъв брой години е. Важното е какви качества имаш и това се вижда на терена. Мога да играя като шестица и осмица. Тук играем по този начин, както играем в Бремен, което на мен ми подхожда. Надявам се да върнем почитателите с хубави мачове. Говорих с татко ми, чухме се небрежно ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР