Полузащитникът на националния отбор на Германия и Байерн (Мюнхен) Томас

...
Полузащитникът на националния отбор на Германия и Байерн (Мюнхен) Томас
Коментари Харесай

Томас Мюлер: Отстрани изглеждахме като фаворити в групата, но сега се нуждаем от магия

Полузащитникът на националния тим на Германия и Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер съобщи, че Бундестимът знае по какъв начин да оправя със стресови обстановки преди идния мач от груповата фаза на Мондиал 2022 в Катар против Коста Рика.

" Мисля, че в профил изглеждаме като любимци. Знаем, че би трябвало да спечелим. Но играта на Коста Рика против Япония нямаше нищо общо с провалянето им против Испания. Играха добре позиционно, боравеха самоуверено с топката. Сега би трябвало да бъдем смирени. Няма причина за еуфория. В мача с Испания към този момент бяхме под сериозен напън.
 ФИФА стартира следствие против Германия
ФИФА стартира следствие против Германия

Ето каква е причината

В последна сметка всички знаем какво би трябвало да създадем. Не считам, че неприятните резултати и показване са свързани с раздразнителност. Всички сме попадали в стресови обстановки и знаем по какъв начин да се оправим с тях. Имаме потребност единствено от малко магия ", цитира 33-годишния полузащитник, представен от формалния уебсайт на Германския футболен съюз.

Националният тим на Германия единствено при победа над Коста Рика ще резервира възможностите си за осминафиналите. Мачът ще се състои на следващия ден, 1 декември, от 21.00 часа българско време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР