Полузащитникът на националния отбор и на гръцкия елитен клуб Кифисия

...
Полузащитникът на националния отбор и на гръцкия елитен клуб Кифисия
Коментари Харесай

Илиан Илиев-младши аут от терените за повече от 10 дни

Полузащитникът на националния тим и на гръцкия първокласен клуб Кифисия Илиан Илиев-младши няма да бъде в игра сред 7 и 10 дни поради травма на рамото, оповестиха за Българска телеграфна агенция близки на футболиста.

Илиев пострада през вчерашния ден при провалянето на своя отбор с 1:2 при гостуването на Волос в 9-ия кръг на гръцката Суперлига. Варненският техничар стартира срещата като титуляр, само че трябваше да бъде сменен наложително на полувремето, защото малко по-рано падна на рамото си при единоборство и болката не разреши той да продължи.

Веднага след края на мача той отпътува за Атина, където му беше направена рентгенова фотография. Тя сподели разтежение на връзките на рамото, което значи покой от тренировки и мачове сред 7 и 10 дни. Шина на рамото няма да бъде сложена, а единствено специфична бинтова превръзка за обездвижване на тази част от ръката. След като мине първата седмица, Илиев ще се подложи на надзорен обзор, с цел да се реши по какъв начин върви възобновяване му.

При това състояние той ще бъде отвън сметките за мача с АЕК (Атина) другата седмица, само че в случай че всичко върви по проект, то за гостуването на различен гранд – Панатинайкос, би трябвало да бъде в състава на Кифисия. Веднага след тази среща пък идва последното за годината събиране на националния тим на България за европейските квалификации – домакинство на Унгария и посещение на Сърбия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР