Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поставил бившия си

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поставил бившия си
Коментари Харесай

Погба взел решение къде ще ходи през лятото

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е сложил някогашния си отбор Ювентус отпред в листата си с евентуални дестинации, защото към този момент обмисля да напусне „ алените дяволи “ през лятото. 28-годишният французин има контракт с Юнайтед единствено до края на сезона.

„ Gazetta dello Sport “ написа, че международният първенец желае да се завърне при „ биаконерите “. Погба, значително, не съумя да разгърне изцяло своя капацитет след завръщането си във Висшата лига през 2016 година, откакто се трансформира в един от най-хубавите полузащитници в света в Италия.

Смята се, че той в действителност желае да удължи престоя си в Манчестър, само че в това време желае да изпревари Кристиано Роналдо като най-печелившия в клуба, с цел да преподпише, което обаче не среща утвърждение от управлението на „ Олд Трафорд “.

Сега Погба е сложил Юве отпред в персоналния си лист с стремежи, като с изключение на торинци евентуални дестинации за халфа са още Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

През седмицата се появиха и информации, че Погба може към този момент да е изиграл и последния си мач за Юнайтед. Французинът ще пропусне два месеца заради травма в бедрото, получена по време на подготовка с националния тим на Франция.

В същото време договарянията за нов договор сега са спрени, а на „ Олд Трафорд “ нямат да имат нищо срещу да оставят контракта му да изтече и да го оставят отвън тима до края на сезона, когато ще си тръгне като свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР