Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се надява, че ще

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се надява, че ще
Коментари Харесай

Мата: Надявам се нещата при Луис Енрике да се променят

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се надява, че ще възвърне мястото си в националния тим на Испания след назначението на Луис Енрике за старши треньор на международните първенци за 2010 година.

30-годишният Мата бе част от испанския успех през 2010 година и на европейското състезание две години по-късно, само че за последно облече екипа на националния тим през ноември 2016 година.

" Бях отчаян, че не бях част от състава за Световното състезание, само че все пак се надявах Испания да завоюва. Сега нещата се трансформираха с новия старши треньор Луис Енрике. Надявам се, че ще имам опция да се завърна в тима и да изиграя оптимално доста мачове за националния тим ", сподели Мата пред " ЕСПН ".

Juan Mata is hopeful a new era for Spain might signal a fresh beginning for his own international career. pic.twitter.com/sI1eE6EB66
— ESPN FC (@ESPNFC) July 24, 2018
В момента Мата е в Съединени американски щати, където се приготвя със съотборниците си в Манчестър Юнайтед за новия сезон. Той означи и първото и само попадение на " алените дяволи " в предсезонните контроли до този миг, откакто се разписа против Америка в първата контрола. Мениджърът на отбора Жозе Моуриньо пък съобщи, че чака Мата да стартира като титуляр сезона при многото отсъстващи съществени играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР