Полузащитникът на Манчестър Сити Родриго Ернандес, по-известен като Родри, записа

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Родриго Ернандес, по-известен като Родри, записа
Коментари Харесай

Родри със страхотно постижение

Полузащитникът на Манчестър Сити Родриго Ернандес, по-известен като Родри, записа ново неповторимо достижение в кариерата си. След успеха нощес над ФК Копенхаген с 3:1 испанският халф на " жителите " към този момент е непобеден в последните 60 мача, в които е взел участие на клубно равнище - връх, непостижим от никого в Премиър лийг.
Прочетете още
Надпреварите, в които Родри не познава усета на загубата с екипа на Сити, са надлежно Висшата Лига, Шампионската лига, ФА Къп, " Къмюнити Шийлд ", Суперкупата на Европа, и Световното клубно състезание. 27-годишният испанец е записал в тях цели 51 победи и единствено девет ремита.

Нещо повече - Родри потвърждава какъв брой фундаментална част е от състава на Пеп Гуардиола и когато липсва, защото при отсъствието му поради санкции Манчестър Сити непроменяемо губи. Това се случи в мачовете с Арсенал, Уулвс и Астън Вила в шампионата. Родри не бе възобновен и за мача с Нюкасъл за Карабао Къп, приключил още веднъж с проваляне за " жителите ".

Всъщност последната загуба на Сити, в която Родри взема присъединяване, е преди повече от година, когато на 5 февруари 2023 година Тотнъм победи отбора на Гуардиола с 1:0 в мач от Премиър лийг (б.ред. - загубата от Арсенал с дузпи за " Къмюнити Шийлд " при започване на сегашната акция остава в статистиката като еднакъв резултат). През този сезон създателят на победното попадение във финала с Интер от предишния сезон в Шампионската лига има изиграни 35 мача за Манчестър Сити, в които е вкарал 7 попадения и е дал 10 асистенции.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР