Полузащитникът на Манчестър Сити - Родриго Ернандес, коментира победата над

...
Полузащитникът на Манчестър Сити - Родриго Ернандес, коментира победата над
Коментари Харесай

Родри: Трябва да покажем, че сме най-добрите

Полузащитникът на Манчестър Сити - Родриго Ернандес, разяснява успеха над Астън Вила с 3:1 в мача от 23-ия кръг на британската Висша лига, която приближи “гражданите ” единствено на три точки до водача Арсенал.

„ Днешният мач потвърди, че сме в добра форма, показахме отлична игра от първите минути. Щастливи сме и в този момент всеки мач е край за нас. Знаем, че предстоят още доста мачове. Трябва да покажем, че сме най-хубавите. Време е да покажем на всички най-хубавата версия на Манчестър Сити ”, разяснява 26-годишният испанец, представен от BBC.

В идващият кръг Манчестър Сити излиза във значим мач с Арсенал, който ще потвърди дали “гражданите ” ще имат силите да следват темпото на “артилеристите ”.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР