Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан планира да направи безкрайно интригуващ

...
Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан планира да направи безкрайно интригуващ
Коментари Харесай

Обратен завой: Джан зарязва Ливърпул заради Ман Сити

Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан възнамерява да направи безпределно завладяващ ход. Футболистът, чийто контракт изтича в края на сезона, има намерение да подмине офертите от Ювентус и Байерн Мюнхен, с цел да подпише като свободен сътрудник с Манчестър Сити.

Клоп приема действителната опция да изпусне Емре Джан

23-годишният национал на Германия по този начин и не може да се разбере с мърсисайдци за нов контракт. Той упорства за включването на освобождаваща уговорка, а това е нещо, с което „ червените” отхвърлят да се съгласят. По тази причина Джан е склонен да остави договора да изтече и през януари да се контракти с различен отбор.

През лятото Ювентус в нито един момент не кри желанието си да притегли играча, като показва подготвеност да изчака до зимата. Торинци несъмнено не чакаха да имат чак толкоз сериозна конкуренция, като едвам в последните седмици се разбра за интереса на Байерн Мюнхен.

Гуардиола няма желание да се отхвърля от Джан

Родният клуб на Джан обаче също може би ще остане с празни ръце. Очевидно опцията да играе под управлението на Хосеп Гуардиола вълнува полузащитника, който има 3 гола и 2 асистенции в 15-те си мача за Ливърпул дотук през сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР