Полузащитникът на Левски“ Антони Белмонт беше избран за футболист №1

...
Полузащитникът на Левски“ Антони Белмонт беше избран за футболист №1
Коментари Харесай

Халф на Левски“: Искаме купа в края на сезона



Полузащитникът на „ Левски “ Антони Белмонт беше определен за футболист №1 на Първа лига за 7-мия кръг, когато французинът вкара единственият гол при успеха над „ Берое “.

Белмонт призна, че през първия си сезон на ст. " Георги Аспарухов " е имал проблеми с акомодацията, само че към този момент всичко е наред и той и съотборниците му се надяват да завоюват трофей в края на сезона.

„ Основното е, че се трансформираха тренировките. Те са по-различни и по-интензивни. Треньорът има друг метод към нас, непрекъснато приказва с нас. Философията му за футбола като цяло също е друго. Мисля, че това, което вършим сега е заричане за бъдещето. Мисля, че ще създадем доста добър сезон. В момента „ Левски “ в действителност наподобява като мощен тим.

Всички сме другари, сътрудници, почитаме се. Тази година сме едно цяло, няма групи. Може би предходната година имаше такива предпоставки. За това оказва помощ и треньорът, който кара всеки да се усеща значим.

Ще се опитаме да продължим серията, колкото може по-дълго и да вършим следващи победи. Ясно е, че ще е доста мъчно. Основните съперници са познати – „ Лудогорец “ и ЦСКА. Ние тази година ще се опитаме да създадем нещо огромно. Имаме цел всички в тима в края на сезона да вземем купа “, сподели Белмонт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР