Полузащитникът на коментира ситуацията, в която се намира отборът, както

...
Полузащитникът на коментира ситуацията, в която се намира отборът, както
Коментари Харесай

Френки де Йонг: Тъжно е да казваме, че сме горди в загубата от Реал

Полузащитникът на разяснява обстановката, в която се намира тимът, както и своя надвит гол във вратата на Алавес. Снощи каталунците надделяха Алавес като посетител с 1:0 и се изкачиха до петото място в Ла Лига, единствено на точка от топ 4.
" Много значима победа, тъй като прекосяваме през сложен интервал. Теренът беше заледен и не беше елементарно да се играе на него. Трябва да надграждаме, да направляваме топката по-добре, изключително като посетител. Това е единственият метод да дочакаме появяването на свободни зони, а ние прекалено много бързаме ", разяснява нидерландецът в изявление за " Marca ".
" Играхме добре против Реал Мадрид. Тъжно ми е да се приказва, че се гордеем с мача, в който загубихме от Реал, тъй като провалите в Барселона би трябвало да разсънват единствено отчаяние. Нашата цел е да попаднем в Шампионска лига. Ще забележим откъде ще го създадем ", продължи Де Йонг.
" Чувствам се добре. Хората ще кажат, че съм играл добре, тъй като вкарах гол, само че мнозина от тях въобще не гледат мачове. Мога доста да се подобря, само че несъмнено не играя пагубно зле ", сподели още
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР