Полузащитникът на Фиорентина - Софиан Амрабат, е обект на обект

...
Полузащитникът на Фиорентина - Софиан Амрабат, е обект на обект
Коментари Харесай

Ас на Фиорентина може да подсили Манчестър Юнайтед през лятото

Полузащитникът на Фиорентина - Софиан Амрабат, е обект на обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед и може да премине в британския отбор през лятото, откакто отборът е от „ Олд Трафорд “ е направи несполучлив опит да го вземе през януари.Очаква се Юнайтед да се раздели с Фред след края на сезона, а бъдещето на Скот МакТоминей също остава под въпрос. В същото време мениджърът Ерик загар Хаг желае да добави ширина към състава, тъй че 26-годишният марокански национал може бъзе съществена цел на „ алените дяволи “.

The Sun в този момент твърди, че 26-годишният Амрабат може да получи позволение да напусне Фиорентина през лятото. Агентът на полузащитника към този момент пък разкри, че италианският клуб е отворен към концепцията да го продаде, само че единствено в случай че получени подобаваща оферта.

„ Засега нямаме съответна оферта за лятото, само че най-малко от Фиорентина са подготвени да изслушват оферти. Това е заричане, което дадоха, когато президентът отхвърли всички предложения през зимата. Получихме доста запитвания по време на януарския трансферен прозорец, в това число една от Манчестър Юнайтед, само че съглашение не беше реализирано “, съобщи сътрудникът на Амрабат – Мохамед Сино пред Kora Plus.

През този сезон халфът има 39 мача във всички шампионати, в които е получил 14 жълти картона. На Световното състезание в Катар в края на предходната година той беше една от звездите за Мароко и имаше съществена роля за достигането на историческия ½-финал от страна на „ атласките лъвове “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР