Полузащитникът на Черно море - Георги Илиев не бе особено

...
Полузащитникът на Черно море - Георги Илиев не бе особено
Коментари Харесай

Георги Илиев: Имаше фаул при втория гол на Левски

Полузащитникът на Черно море - Георги Илиев не бе изключително благополучен от крайния резултат, откакто регистрира, че има неточност на основния арбитър Георги Кабаков при втория гол на Левски.

Според капитана на Черно море има посегателство на Илия Димитров към Пламен Димов и Юло Кононго, само че основният съдия не отсъди фаул.

" Имаше фаул против наш състезател, само че съдията го пропусна тактично. Допуснахме и груба неточност, защото Кононго трябваше да остави топката на Макенджиев, само че в случай че има фаул, то няма да има такава неточност. Изиграхме добър мач и се раздадохме на най-много. Съжалявам, че влязохме със боязън през второто полувреме, пробвайки се да запазим резултата. Направихме неточности, от които Левски не се възползва. Мачът почна да се развива в русло, което ни устройваше и можеше да вземем трите точки, само че за жалост не успяхме ", бяха първите думи на капитана на Черно море.

" Вкарахме два хубави гола. Допускаме самостоятелни неточности, които внасят напрежение в нашия тим. Нужно е просто да работим. Футболът е игра на неточности и би трябвало да ги почистим. Левски също позволи такива, а е значима реакцията след тях. Треньорът ще каже какво би трябвало да подобряваме. Нужно е да сплотим колектива в спортно-техническо равнище. Има моменти, които има различия и липса на равновесие сред линиите. Всеки един ден е опция да се работи. Липсва ни Радослав Василев, а всеки един е значим в нашия състав, изключително човек, който е вкарал толкоз доста ", приключи Георги Илиев.

 Илиан Илиев: Знаехме, че Георги Кабаков ще свири по този метод
Илиан Илиев: Знаехме, че Георги Кабаков ще свири по този метод

" Поздравявам футболистите за всичко, което направиха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР