Полузащитникът на Борнемут Дейвид Брукс сподели, че няма вече рак

...
Полузащитникът на Борнемут Дейвид Брукс сподели, че няма вече рак
Коментари Харесай

Страхотно: Звезда на Борнемут обяви, че се е излекувал от рак

Полузащитникът на Борнемут Дейвид Брукс показа, че няма към този момент рак след завършването на лекуването си.

Брукс разкри предишния октомври, че е бил диагностициран с втори етап на Синдрома на Ходжкин – рак, който се развива в лимфната система, част от имунната система на тялото, и визира младежи при започване на 20-те им години или надалеч по-възрастни над 70 години.

„ Изминаха няколко месеца от последната информация, която дадох, и в този интервал за благополучие приключих лекуването си от рак. Искам да изкажа големите си благодарности на целия необикновен медицински личен състав за тяхната изключителна работа и поддръжка по време на процеса. Миналата седмица се срещнах с лекаря ми, откакто видях последните ми резултати от проучванията. Щастлив съм да кажа, че лекуването ми мина сполучливо и в този момент мога да кажа, че към този момент нямам рак. Тези думи звучат необикновено и съм доста благодарен за всички ваши известия и положителни пожелания, те в действителност ми помогнаха в тези сложни времена “.

„ Толкова съм разчувствуван да стартира завръщането назад към пълноценна подготовка и възобновяване на футболната ми кариера. Съотборниците ми в Борнемут се показаха чудесно до тук през сезона и чакам с неспокойствие да се завърна на „ Вайталити Стейдиъм “, с цел да ги поддържам преди най-важните мачове за сезона. Решен съм да дам всичко най-хубаво от себе си в идните месеци и нямам самообладание да се завърна назад на терена и да играя пред вас в неособено далечното бъдеще. Благодаря Ви още веднъж “, се споделя в изказването на Брукс.

— David Brooks (@DRBrooks15)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР