Полузащитникът на Барселона Педри Гонсалес се възстановява по план, но

...
Полузащитникът на Барселона Педри Гонсалес се възстановява по план, но
Коментари Харесай

Шави: Възстановяването на Педри върви по план

Полузащитникът на Барселона Педри Гонсалес се възвръща по проект, само че се чака да бъде отвън игра още най-малко месец.

" Педри се усеща добре, само че към момента има време до момента в който се възвърне. Не мога да дам точна дата, тъй като това зависи от физическото му положение. Най-важното е, че се възвръща по проект и допустимо най-скоро ще бъде още веднъж с нас. Няма да подхващаме опасности ", разяснява старши треньорът на каталунците Шави Ернандес.

Прогнозите са Педри да пропусне мачовете на представителния тим на Испания против Шотландия и Норвегия и да бъде разполагаем на Шави след паузата за националните тимове.

На терена скоро ще бъде подготвен да се завърне бранителят Роналд Араухо. Уругваецът бе отвън игра в последния месец откакто се контузи по време на мача с Кадис от втория кръг в испанската Ла Лига, само че през днешния ден възобнови тренировки със съотборниците си. Той обаче няма да вземе присъединяване в утрешното домакинство на белгийския Антверпен в Шампионската лига.

" Роналд е добре. Можеше да го включим в групата за вторник, само че не си заслужава. Той ще бъде на линия за мача против Селта Виго през уикенда ", изясни Шави Ернандес.
 Барселона демонстрира интерес към шведски национал
Барселона демонстрира интерес към шведски национал

Александър Исак е в полезрението на каталунците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР