Полуголият Диян, който заплашваше да сложи край на живота си,

...
Полуголият Диян, който заплашваше да сложи край на живота си,
Коментари Харесай

Край! Драмата със самоубиеца в Бургас приключи, ето какво се случи...

Полуголият Диян, който заплашваше да постави завършек на живота си, се прибра в болничната си стая. Щастливата развръзка пристигна след близо четири часови договаряния с психолози и служители на реда, оповестява " Флагман ".

Младият мъж висеше на парапета на прозорец от втория етаж на УМБАЛ-Бургас без облекла, единствено по памперс. В лечебното заведение пациентът бил настанен поради първи несполучлив опит за самоубийство. Диян бил в доста тежко положение, реаниматорите безусловно го върнали от гибелта. След като съумели да го стабилизират, през днешния ден той още веднъж е взел съдбовното решение.

Диян изправи на нокти полиция и пожарна, които в продължение на четири часа висяха в подготвеност да реагират под прозореца му. В болничното заведение бе и майка му, и сестра му, с които обаче той отхвърляше да беседва. Контактуваше само с органите на реда и психолозите, които го убедиха да се откаже от желанията си. Спешните екипи си потеглиха от УМБАЛ-Бургас едвам когато бяха затворени прозорците на болничната стая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР