Полугола ученичка започна да танцува и да се кълчи и

...
Полугола ученичка започна да танцува и да се кълчи и
Коментари Харесай

Ужасяващо ВИДЕО! Полугола ученичка танцува върху паметници

Полугола ученичка стартира да танцува и да се кълчи и подпира върху надгробни плочи в гробището в Хабаровск. Според момичето чужд човек я е принудил да го направи, а по-късно е качил видеото в обществената мрежа. Според нея индивидът се е свързал с нея през приложението „ Месинджър ” и е почнал да я заплашва. Цената да не извърши заканите си била девойката да направи такова видео.

„ Първоначално не имах вяра. Мислех, че някой ме сервира и внезапно той ми изпрати координатите ми – изясни ми, че ме следи във всеки един миг. Знае къде съм и какво върша. Тогава се уплаших доста. Трябваше да извърша настояванията му. Бях принудена и изнудвана. На собствен риск отидох на гробищата с другар и заснехме видеото ”, изяснява ученичката.

Тя твърди, че последното нещо, което е желала, е да става известна, изключително пък по този метод. „ Той ми сподели, че би трябвало да мина през всеки един гроб – да танцувам, да пея, да пиша по плочите и всичко това на фона на музика. Страхувах се да направя такова нещо. Само танцувах, не съм драскала и осквернявала нищо ”, сподели тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР