Получили най-накрая независимост от кралското семейство, херцогът и херцогинята на

...
Получили най-накрая независимост от кралското семейство, херцогът и херцогинята на
Коментари Харесай

Меган и Хари обмислят да разкажат за Мегзит в интервю - slava.bg

Получили най-сетне самостоятелност от кралското семейство, херцогът и херцогинята на Съсекс останаха и без непрекъснати източници на приходи, които са им изключително нужни. В момента Хари и Меган се нуждаят от много финанси, защото двамата са привикнали на първокласен метод на живот и поддържат огромно жилище, както и целогодишна защита. Само за своята сигурност са им нужни към 2,5 милиона $ на година.

Двамата имат и значително разноски, свързани с тяхната първична инвестиция за пускане на нов бизнес. Засега се знае, че Меган се завръща към актьорската специалност и даже стана ясно, че по тази причина ще ѝ оказва помощ Анджелина Джоли. Маркъл към този момент е сключила контракт с Дисни.

Друг метод, който може да донесе добър хонорар на фамилията е, в случай че дадат искрено изявление за някое от огромните издания. По думи на източници на английския таблоид „ Daily Star “, Хари и Меган водят договаряния с някои знакови телевизионни канали, с цел да бъдат още веднъж в центъра на публичното внимание. Херцозите са подготвени освен да опишат намерено за „ Мегзит “, само че и да покажат по какъв начин са се устроили в Северна Америка. Сред известните интервюиращи желанията им клонят към Опра Уинфри.

Отбелязва се също по този начин, че Меган Маркъл е подготвена да даде всичките си направени пари за щедрост – да вземем за пример за медицинските служащи, които в този момент избавят света от пандемията с ковид. Възможно е милион $ да отидат по сметката на новата благотворителна фондация на херцозите, която неотдавна беше атакувана от интернет тролове.

„ Когато Меган беше част от фамилията, би било немислимо да си показва по какъв начин тя дава изявленията и приказва за живота си като принцеса. Но в този момент тя си е началник и мисълта, че тя и Хари са изгубили любовта на хората, оказва огромен напън върху нея “, прибавя източникът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР