Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,

...
Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места

Получих и сега получавам съществени закани от много места, само че не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на Министерство на вътрешните работи са с мен 24 часа. Това сподели в коридорите на Народното събрание Радостин Василев.

„ Срещу Асен Василев и Кирил Петков не съм подавал никакви сигнали, тъй като няма защо. Това, което направих, не го е правил нито един български политик досега и то е не камъче, а цялостен екскаватор в блатото ”, съобщи още Василев.

По мотив записа от съвещание на Националния съвет на Политическа партия националният представител за следващ път сподели, че той го е направил и не се срами от това: „ Не съм принуждаван от никого нито да го пущам, нито да не го пущам. Заплашван съм поради дейностите си – първо, откакто разгласих конференцията си и след това – откакто пуснах записа. ”

Днес се чака Народното събрание да гласоподава заявката на Радостин Василев да напусне парламентарната група на ПП-ДБ. Той остане в Народното събрание като самостоятелен народен представител.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/106472749125549
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР