получи нотификация от Европейската комисия за одобрение на . Предстои

...
получи нотификация от Европейската комисия за одобрение на . Предстои
Коментари Харесай

Европейската комисия одобри държавна помощ за туроператорите у нас

получи нотификация от Европейската комисия за утвърждение на. Предстои в извънредно къс период да бъде в съгласие разпореждане на Министерски съвет, което да посочи реда за кандидатстване и погашение на държавната помощ.
С изменение на Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с Решение на Народното събрание от 13 март 2020 година за превъзмогване на последствията, беше основана скица за държавна помощ за  допълнително финансиране на туроператори с останали отговорности към техните клиенти с безплатни средства в размер до 15 на 100 от оборота им без Данък добавена стойност през 2019 година, само че не повече от дължимата сума по туристическите пакети за неосъществени пътувания.
 Четири претенции имали от борда по туризъм, Николова и Симеонов им съдействали за всичко Четири претенции имали от борда по туризъм, Николова и Симеонов им съдействали за всичко
Четири съществени претенции имали от Националния ръб по туризъм към новия министър Марияна Николова, ограниченията били разисквани в петък, дни пре...
Помощта може да бъде употребена само за възобновяване на дължимите суми на клиенти за неосъществени пътувания в интервала 01.03.2020 година до 31.12.2020 година заради зародилата зараза от.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР