Получаването обратно на парите ви от Google Play на Android

...
Получаването обратно на парите ви от Google Play на Android
Коментари Харесай

Google с нови правила как да получите парите си при покупки през Google Play

Получаването назад на парите ви от Гугъл Play на Android не е изключително мъчно, в случай че се опитате да получите възобновяване в границите на периода. Но има известни ограничавания в системата, в това число по-трудни възобновявания при абонаменти и покупки в приложения. Но наподобява, че Гугъл трансформира това с прибавянето на частични варианти за възобновяване на средства.
Разработчиците стартират да виждат начален екран за частични възобновявания, които се появяват в конзолата за програмисти за Гугъл Play и наподобява, че опцията работи по този начин, както и звучи: в случай че разработчикът избере това, той може да предложи възобновяване на % от сумата, платена от консуматор. Това би могло да значи възобновяване на разноските за микротранзакция или абонамент или просто би могло да се опита да се успокои сърдит консуматор, който е отчаян от приложението, за което е платил. Опцията ще оказва помощ и в случай че услугата излезе от строя.

Съществуват обаче някои явни ограничавания за частичните възобновявания. Гугъл отбелязва, че някои способи на заплащане не могат да одобряват частични възобновявания, а функционалността Subscribe with Гугъл, която работи с новинарски медиии, не може да предложи частични възобновявания. И може би най-важното: частични възобновявания ще бъдат позволени единствено за покупки, направени от март 2018 година, без да може да се връщате, с цел да се възползвате от по-старите покупки.

Това обаче наподобява е алтернатива за разработчици. Клиентите не могат автоматизирано да изискват отчасти възобновяване на средства, само че в случай че към този момент сте в контакт с програмист, добре е да знаете, че можете да поискате отчасти възобновяване, в случай че желаете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР