Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, увери, че никога

...
Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, увери, че никога
Коментари Харесай

Лолита: Преписват ми несъществуващи операции. Това си е моето лице!

 Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, увери, че в никакъв случай не си е правила пластични интервенции.

Рускинята, която ще навърши 28 години на 2 юли, съобщи това в прям диалог със своите почитатели в Инстаграм. 

" Приписват ми несъществуващи интервенции, сигурно в никакъв случай не съм променяла нищо по себе си. Това си е моето лице. Нито съм си рязала коса, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои. Най-често пишат за устните и това в действителност ме ласкае ", призна Лолита, която в неделя за първи път разгласява своя обща фотография с Гришо.

Веднага по-късно тя пусна и видео на луксозен букет, който е получила от международния номер 2 Даниил Медведев и брачната половинка му Дария, нейни комшии в княжеството. Това накара почитателите да гадаят какъв е мотивът за подаръка и дали с Григор не са се сгодили.

Попитана кой е обичаният й град Османова отговори, че е човек на света и на всички места се усеща добре.

" Преди пандемията имах проекти да се преместя в Лондон, само че по този начин се случи, че към този момент 4 години Монако е мой дом. Мечтая да посетя Африка, само че поради ковид в този момент е доста мъчно да се пътува ", съобщи Лола, а на въпроса какво мисли за Бора-Бора, където е прекарала медения месец с първия си брачен партньор Гаспар Авдолян, тя отсече: " Много красиво и доста скучно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР