Положението на легендарния тенисист Борис Бекер в затвора Уандуърт става

...
Положението на легендарния тенисист Борис Бекер в затвора Уандуърт става
Коментари Харесай

Борис Бекер вече има врагове в затвора, побъркал пазачите заради страха си от затворени пространства

Положението на именития тенисист Борис Бекер в пандиза " Уандуърт " става все по-страшно и рисково. 54-годишният немец изтърпява 30-месечна присъда в Англия поради укриване на доходи при разгласен персонален банкрут.

Вече стана ясно, че носителят на шест трофеи от Големия шлем е побъркал пазачите в пандиза поради страха си от затворени пространства и упорствал килията му непрекъснато да бъде отворена.

Сега обаче Бекер си е навлякъл гнева на огромна част от пандизчиите. Той все по-често започвал да подвига кавги поради шума, който му пречил да спи и да си почива. Запознати настояват, че това е огромна неточност на някогашния състезател, защото в „ Уандуърт “ са затворени част от най-големите нарушители на Острова и той напълно скоро може да стане обект на жестока физическа разпра. Другите пандизчии към този момент гневно недоволстват и поради част от привилегиите на известния си съкилийник, който имал по-чест достъп до телефонни диалози.

Специалисти смятат, че психическото положение на олимпийския първенец на двойки от Барселона`92 е на ръба и той може да изпадне в сериозна рецесия. За това способстват всички аспекти на изискванията в пандиза. Особено значима роля играе съвсем непрекъснатата липса на дневна светлина. Освен това храната е в минимални количества и с непоносимо качество, а неналичието на хигиена е повсеместна.

Наблюдатели смятат, че единственият положителен ход на Борис Бекер зад решетките е решението да си води дневник. В него той освен разказва всекидневието си зад решетките, само че и аргументите за стигането до персонален банкрут. Това в известна степен отвлича именития тенисист от проблемите в пандиза.

Редица книжни издателства към този момент са подготвени да създадат оферта за издаването на дневника. Дори към този момент има планувани за снимане документални филми за престоя на германеца зад решетките. Счита се, че описаните персонални прекарвания на Бекер може да се трансфорат в бестселър. От Министерството на правораздаването на Англия разясняват, че пандизчиите имат право да си водят дневник. Те обаче нямат право да го издават за облага до момента в който към момента са зад решетките.

Източник: Блиц
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР