Полицията във Великобритания е била информира за появилата се информация

...
Полицията във Великобритания е била информира за появилата се информация
Коментари Харесай

Следи от кокаин открити в британския парламент

Полицията във Англия е била осведоми за появилата се информация в локален вестник, че в се употребява кокаин, оповестява АП.

" Предоставената на " Сънди Таймс " информация за приложимост на опиати в английския парламент, е мощно притеснителна и ще я повдигна като предпочитана пред лондонската полиция, " съобщи ръководителят на Камарата на общините Линдзи Хойл.

Хойл се е свързал с полицията след обява в изданието, в която се твърди, че в постройките на Народното събрание се употребяват опиати.

Следи от са засечени в 11 от 12-те тоалетни, от които са взети проби, включително и в тоалетна, която се намира покрай офиса на премиера Борис Джонсън. Сред тестваните тоалетни са и такива, в които достъп имат единствено хора с парламентарен пропуск, включително законодатели, чиновници на Народното събрание и публицисти.
свързани новини2649на 08.06.20213291на 14.12.2019
" Виждал съм депутат намерено да употребява на ваучър, " споделя един от източниците на " Сънди Таймс ".

Позовавайки се на деец от Уестминстър, изданието написа, че в Народното събрание има " просвета на приложимост на кокаин ", към която спадат " известни имена " и " амбициозни млади депутати и длъжностни лица. "

" Те си мислят, че са недосегаеми, предпазени от техните другари в балона, в който живеят. Шокиращо е, само че и тъжно. Много от тях имат потребност от помощ, " споделя същият източник.

Според обявата в Народното събрание „ намерено се употребява “ и канабис.

Говорител на Борис Джонсън е декларирал, че информацията за приложимост на опиати в постройките на Народното събрание " е притеснителна. "

На фона на появилата се информация Джонсън започва нова акция против опиатите, като в понеделник бе облечен като служител на реда в Ливърпул.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР