Полицията във Флорида издаде заповеди за арести на две звезди

...
Полицията във Флорида издаде заповеди за арести на две звезди
Коментари Харесай

Като в екшън филм: Играчи от НФЛ обраха гостите на градинско парти в САЩ

Полицията във Флорида издаде заповеди за арести на две звезди от Националната футболна лига (НФЛ) поради въоръжен грабеж, оповестяват американските медии, цитирайки първоизточника на информацията TMZ. Това са Деандре Бейкър, избор в първия рунд на драфта на Ню Йорк Джайънтс от предходната година, както и Куинтън Дънбар от Сиатъл Сийхоукс, които са упрекнати във въоръжен обир по време на градинско празненство на частен парцел в югоизточния щат.

Властите издадоха заповедите за арести в четвъртък, а събитието се е състояло в сряда вечерта.

Двамата футболисти, които играят на позициите корнърбек за Джайънтс и Сийхоукс, са ограбили останалите посетители на барбекюто с огнестрелни оръжия и са напуснали обекта с хиляди долари в кеш и часовници за още няколко десетки хиляди $, настояват от полицията в заповедта за арест. Бейкър, Дънбар и още един участник в грабежа са напуснали обекта с коли.

Двамата са упрекнати във въоръжен обир, а Бейкър и в опит за нанасяне на телесна щета. Те към момента не са задържани и сега се водят диалози с НФЛ и юристите им.

" Правят се опити двамата да бъдат уверени да се предадат ", споделя представителят на полицията в Мирамар - Таня Руес.

Според отчета на полицията, по време на празненството, на което хората са играли карти, видеоигри и са залагали, е избухнал скандал. Бейкър е обърнал маса, извадил е револвер и го е насочил към различен посетител. След това той е споделил на Дънбар и другия мъж, който е носел маска, да стартират да събират персоналните движимости на останалите гости на празненството.

Бейкър и мъжът с алената маска, чиято идентичност към момента не е открита, са били въоръжени, а за Дънбар към момента няма сигурни сведения. Играчът на Джайънтс даже е призовал сътрудника си от Сийхоукс да гръмне един от гостите, само че изстрели не са били създадени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР