Полицията в Словакия разследва мистериозната смърт на красивата стюардеса Яна

...
Полицията в Словакия разследва мистериозната смърт на красивата стюардеса Яна
Коментари Харесай

Намериха мъртва красивата стюардеса Яна в апартамент под наем. Предсказала сама смъртта си

Полицията в Словакия проверява мистериозната гибел на красивата стюардеса Яна Сарнова. Тя е открита, плувнала в кръв, в апартамент в Братислава, който държала чартърен.

Тялото й е намерено от съседите няколко дни след гибелта. Според полицията не са открити следи от различен човек в жилището и е допустимо да се касае за самоубийство. Близките на Яна, обаче, са уверени, че тя не би протегнала ръка на живота си.

Яна живеела по този начин, както доста други не биха и сънували. Веднага след учебно заведение почнала работа като стюардеса. Седем години прекарала в компанията Etihad Airways, с която летяла по целия свят. Преди две години се върнала назад в Словакия и заживяла в Братислава.

Тогава взема решение да стане писателка и написва психологическия трилър " Тигрите не сънуват ", а околните й са шокирани. " Направо смразяващо. Вътре пишеше за изтезаване на дами, за мъже - мошеници, които примамват дамите на среща, а по-късно ги атакуват, трансформирайки се в социопати ", разказва книгата издателството, което я пулбликува.

Самата Яна твърди приживе, че книгата е написана въз основата на същински случаи, само че не споделя дали става въпрос за персонален опит. Случайно или не основната героиня в книгата също пробва да се самоубие.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР