Полицията в САЩ спаси 11 недохранени деца, които са държани

...
Полицията в САЩ спаси 11 недохранени деца, които са държани
Коментари Харесай

Полицията в САЩ спаси 11 деца, държани в ужасяващи условия

Полицията в Съединени американски щати избави 11 недохранени деца, които са държани в ужасяващи условия в далечен необитаем комплекс.

Местният шериф в Ню Мексико разяснява, че децата на възраст от 1 до 15 години не са имали обувки, носели парцали и „ изглеждали като бежанци от третия свят”.

В Съединени американски щати: Откриха жена в резервоар за боклук, вързана като куче

„ Щастливото семейство “ от къщата на ужасите в Съединени американски щати

В комплекса са арестувани 5-ма възрастни, три дами и двама тежко въоръжени мъже. Не е ясно каква е връзката сред тях и децата, нито по какъв начин всички са се озовали посред пустинята.

Силите на реда са работили откакто получили сигнал от човек, който приказвал с една от дамите в комплекса и тя го помолила да съобщи: „ Ние гладуваме и се нуждаем от храна и вода”.

На място служителите на реда разкрили вкопан в земята фургон, затрупан с пластмаса. В него нямало никаква прясна вода, а единствената храна била няколко картофа и кутия ориз.

Децата били гладни, жадни и мръсни, ребрата им се виждали. „ Аз съм ченге от 30 години и в никакъв случай не съм виждал нещо подобно”, акцентира Джери Ходрефе, шерифът на окръг Таос.

Според полицията цялата група била под контрола на двамата мъже - Сийра Уахай и Лукас Мортен.

Уахай е обвинен за отвличането на личния си наследник, който е на 3 години, от вкъщи му в Джорджия, само че момчето не е измежду откритите деца.
 Сийра Уахай Сийра Уахай

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР