Полицията в Кюстендил продължава издирването на 19-годишен, извършил убийство тази

...
Полицията в Кюстендил продължава издирването на 19-годишен, извършил убийство тази
Коментари Харесай

Полицията в Кюстендил продължава издирването на 19-годишен, извършил убийство тази сутрин

Полицията в Кюстендил продължава издирването на 19-годишен, направил ликвидиране тази заран. Това оповестиха на брифинг шефът на Областната дирекция на полицията в Кюстендил комисар Елиан Стамболийски и окръжният прокурор Камелия Стефанова.

При спор, зародил през днешния ден към 7,15 часа пред заведение в центъра на Кюстендил, е бил погубен 35-годишен мъж, а други петима са били ранени. Участници в сбиването, в което са употребявани ножове и остри предмети, са поданици на Кюстендил, кюстендилското с. Слокощица и ромския квартал "Изток ". Причина за гибелта на жертвата е прободна рана, сподели Камелия Стефанова. Тя посочи, че останалите петима са закарани в болничното заведение в Кюстендил. Един от ранените, който е бил с тежка черепно-мозъчна контузия, е превозен в неврохиругията в "Пирогов ". Останалите са с по-леки прорезни пострадвания - в региона на гръдния панер и на ръцете.

"Не можем да приказваме за етническо напрежение ", уточни Стефанова.

Задържаните са осем, сподели тя. Тя уточни, че измежду арестуваните има и престъпно проявени, само че убитият няма престъпна регистрация.

Случаят е битов, в резултат на изпито огромно количество алкохол, сподели шефът на регионалната дирекция Елиан Стамболийски.

В ромския квартал в Кюстендил има наличие на жандармерия, само че регионът не е блокиран. "Продължава издирването на причинителя на убийството ", сподели комисар Стамболийски. Той посочи, че след случая е конфискуван и един газов револвер.

Междувременно в обществените мрежи в Кюстендил стартира самодейност за митинг против насилието в града, който е плануван за 15.00 часа през днешния ден.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР