Полицията в Колорадо е открила останките на 190 разлагащи се

...
Полицията в Колорадо е открила останките на 190 разлагащи се
Коментари Харесай

Къщата на ужасите: Откриха 190 разложени тела във фиктивен погребален дом

Полицията в Колорадо е разкрила останките на 190 разлагащи се тела в " траурен дом " в дребното градче Пенроуз. Разплитането на случая стартира откакто управляващите получават недоволства за неприятна миризма, идваща от порутена постройка.
 
 мнима погребална организация Българска телеграфна агенция

Оказва се, че там се обитава фиктивно погребалният дом „ Завръщане към природата “ . Собствениците му Джон и Кари Халфорд дълго време не плащали сметките си към крематориум, който прекратил контракта си с тях преди съвсем година. Въпреки това, съпрузите траяли фиктивно погребалния си бизнес , а опечалените фамилии били лъгани, че умрелите им близки са кремирани .

Халфорд даже им връчвали урни с пепел, потвърждавайки, че тя е на покойниците.

Сега съпрузите се изправят пред съда с обвинявания, че са злоупотребявали с трупове, крали, прали пари и фалшифицирали документи .
 
 мнима погребална организация Българска телеграфна агенция

Според откритите документи в постройката е имало тела на хора, умряли още през 2019 година . След като телата бяха изнесени от постройката в Пенроуз, управляващите стартират да работят върху идентифициране на останките благодарение на пръстови отпечатъци, зъболекарски досиета и ДНК .

Няколко фамилии, които са наемали погребалната организация, обявиха, че имат удостоверение от ФБР, че техни близки са измежду откритите тела .

Семейство Холфорд бяха задържани в Оклахома, откакто се допуска, че са избягали от Колорадо, с цел да избегнат правосъдно гонене. И двамата са упрекнати в почти 190 обвинявания за малтретиране на мъртвец, пет обвинявания за обири, четири обвинявания за пране на пари и над 50 обвинявания за имитация.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР