Полицията в Бургас разкри група за разпространение на наркотици в

...
Полицията в Бургас разкри група за разпространение на наркотици в
Коментари Харесай

Арестуваха бивш футболист на Левски за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

Полицията в Бургас разкри група за разпространяване на опиати в Слънчев бряг. В нея вземат участие единствено чужденци - шестима нигерийци и двама от Гана, заяви NOVA.

Всички са непрекъснато пребиваващи у нас, а 7 са арестувани за 72 часа, до момента в който последният се търси от полицията.

Сред тях е и някогашният футболист на Левски - Майкъл Тевия, който игра две години при сините. Групата разпространявали три типа дрога на нашата територия - марихуана, кокаин и екстази.

Използвани са тайници от африканците, като те били сред 2 и 4 всеки ден - скрити в храстите, заровени в плажната линия или до близки магазини.

Освен за столичани Тевия у нас е играл и за Локомотив Мездра, Калиакра, Любимец, Поморие и Верея.

За разлика от останалите арестувани Майкъл не се криеше, само че срамно беше навел глава, като че ли, с цел да покаже, че схваща в каква сериозна каша се е забъркал.

Окръжна прокуратура Бургас и ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас регистрираха работата по следствието, която е траяла близо два месеца. Освен Майкъл Тевия са задържани още 7 лица - 6 от Нигерия и един от Гана. Те са маскирали противозаконната си активност и са работили като викачи.

При ареста им бяха открити 140 таблетки екстази, 100 джъмпера с марихуана, 50 с кокаин и към 20 хил.лева в разнообразни валути.

Майкъл Тевия е добре познато име в българския футбол. Той дойде в страната ни през 2008 година и игра в мощния в тези години " Локомотив " Мездра. Тогава бе показан от мениджъри като " най-обещаващият халф в Гана ", след това бе трансфериран в Левски, игра в Калиакра, Борац Чачак, японския Вондс, Хасково и Черноморец.

Прекрати кариерата си през 2018 година, тъй като всички имаха съмнения, че лъже за възрастта си. Той бе женен за бургазлийка, от която има момченце. Според негови близки обаче от известно време Майкъл се е разделил с жена си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР