Полицията в балнеологичния курорт Бад Зауербрун, който се намира в

...
Полицията в балнеологичния курорт Бад Зауербрун, който се намира в
Коментари Харесай

Нападение с мачете в австрийски курорт

Полицията в балнеологичния курорт Бад Зауербрун, който се намира в провинция Бургенланд, Австрия, е ликвидирала мъж, за който се твърди, че е нападнал чиновници на реда с мачете, предава Българска телеграфна агенция.

Атаката била предшествана от фамилен спор. Прокуратурата в Айзенщат, столицата на Бургенланд, е удостоверила информацията за случилото се пред австрийската новинарска организация АПА.

В лечебно заведение лекарите записали тежки изгаряния от трета степен

Убитият нападател е 55-годишен немски жител, който е бил с непрекъснато местопребиваване в Бад Зауербрун. След като полицията пристигнала в дома, в който се бил разразил фамилният спор, мъжът заплашил брачната половинка си с мачете. Той пренебрегнал нареждането на служителите на реда да хвърли хладното оръжие и да сътрудничи, а потреблението на пикантен спрей не е имало стремежи резултат, оповестява полицейската дирекция на Бургенланд.

Според първичната информация мъжът нападнал полицейски чиновник с мачетето. Полицаят бил ранен, само че поради защитната екипировка, която носел, не се стигнало до съществени пострадвания и няма заплаха за живота му.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР