Полицията в американския щат Калифорния заяви, че издирва около 80

...
Полицията в американския щат Калифорния заяви, че издирва около 80
Коментари Харесай

Близо 80 маскирани и въоръжени организираха масов обир в Калифорния

Полицията в американския щат Калифорния съобщи, че търси към 80 души, обвинени, че са направили съгласуван грабеж в магазин в региона на Санфранциския залив, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Органите на реда и очевидци споделиха, че близо 80 индивида, някои от които имали на лицата си маски за ски и били въоръжени с стоманени лостове, взели участие в обира в повсеместен магазин от веригата " Нордстръм " в Уолнат крийк. Те нападнали чиновници и откраднали стока, колкото можели да носят, след което избягали с коли, паркирани пред магазина.

 Снимка: iStock by Getty Images

Трима индивида са били задържани на мястото на обира, осъществен в събота вечерта, а останалите са избягали, съобщи полицията.



Видеокадри, оповестени от кореспондент на Кей Ен Ти Ви демонстрираха по какъв начин хора тичат със стока от магазина и се качват на към 25 паркирани извън коли.

В петък вечерта в Сан Франциско бяха осъществени други дръзки кражби, при които огромна група хора ограбиха няколко магазина в региона на " Юниън скуеър " и избягаха с чакащи ги извън коли. Полицията арестува няколко души.

" Юниън скуеър " е изящен търговски регион, известен измежду туристите, а магазините там от години стават цел на добре проведени крадци. В някои случаи обирджиите са разбивали витрините на магазините с коли и са влизали в постройките в неработно време.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР