Полицията употребила сила срещу жени на протест. Това заявява лидерът

...
Полицията употребила сила срещу жени на протест. Това заявява лидерът
Коментари Харесай

Полицията употребила сила срещу жени на протест, твърди Корнелия Нинова

Полицията използвала мощ против дами на митинг. Това декларира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Във Facebook тя оповести, че по отношение на излезли да изразят свободно мнението в Кресна служители на реда са използвали мощ. Днес се организира митинг на поданици на Кресна, който е ориентиран против обществената неправда. 

Властта се крепи с репресии - полицията е използвала мощ против дами, излезли да изразят свободно мнението си в Кресна, написа Нинова.

„ Току-що разговарях с кмета на Кресна Николай Георгиев, който за повторно застава до протестиращите поданици на общината. Разбрах, че през днешния ден против дами, излезли да изразят свободно мнението си, от полицията е използвана мощ и те са били блъскани. Масово в Благоевград се сформират актове на хората. Властта се крепи с репресии. Миналата седмица бях осведомена, че на служителите на реда е казвано, че в случай че не спрат протестиращите, ще бъдат уволнени. Борисов, властническата власт и полицейщината не могат да спрат гнева и справедливите претенции. Всеки може да показва волята си свободно в свободна и правова страна “, написа водачът на Българска социалистическа партия в обществената мрежа.

Планираният през днешния ден митинг е траял два часа, макар даденото позволение за шестчасов митинг. Периодично основен път Е-79 бе затварян за по към 15 минути, след което придвижването бе пускано, с цел да може да се изтеглят колоните от колите, които се образуваха, прецизира " Фокус ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР