Полицията потвърди смъртта на трима души в резултат от трагедията

...
Полицията потвърди смъртта на трима души в резултат от трагедията
Коментари Харесай

Трагедия след концерт на известна рапърка, трима души починаха

Полицията удостовери гибелта на трима души в следствие от нещастието след концерта на рапърката GloRilla в Рочестър, щата Ню Йорк, заяви Би Би Си.

Жертвите са 35-годишните Бранди Милър и Аиша Стивънс и 33-годишната Рондижа Белтън. Седем души са откарани в болница с пострадвания.

По думите на полицията, малко след края на концерта тълпата от гости под паника е побягнала към изхода, евентуално заради голословен боязън от огнестрелни изстрели.

В момента се организира следствие за евентуалните аргументи на нещастието.

Заради случилото се беше лишен лицензът на притежателя на концертната зала.

„ Все отново починаха хора и би трябвало да предприемем стъпки, с цел да сме сигурни, че няма да се случи същото в бъдеще, в случай че в действителност е било предотвратимо “, сподели началникът на полицията Дейвид Смит.

GloRilla, чиято ария „ F.N.F. (Let`s Go) “ беше номинирана за най-хубаво рап осъществяване на премиите „ Грами “ предишния месец, е схванала за нещастието едвам откакто е напуснала залата.

„ Съкрушена съм от трагичните смъртни случаи след концерта в неделя. Молим се за фамилии на починалите и за бързото възобновяване на всички наранени “, написа тя в Туитър.

 

I am devastated & heartbroken over the tragic deaths that happened after Sunday’s show. My fans mean the world to me????praying for their families & for a speedy recovery of everyone affected????????
— GloRilla???? (@GloTheofficial)
Феновете, участвали на концерта, си спомниха сцените на нервност, когато страхът е обхванал публиката.

28-годишната Икеа Хейс каза на локални кореспонденти, че си спомня по какъв начин се е молила и си е казвала: „ Трябва да станеш. Трябва да се движиш. Ако останеш тук, те ще продължат да те прегазват “.

Тя се върна на мястото в понеделник сутринта, с цел да вземе обеци, телефон и връзка ключове, които е била изгубила в хаоса.

Кметът на Бъфало Байрън Браун отдаде респект на първата жертва, 33-годишната Рондижа Белтън.

„ Това е още един сложен ден за на нашия град и цялата ни общественост “, написа Браун в Twitter.

Лекари и медицински сестри се подредиха в коридора на болница Рочестър Стронг, за да почетат 35-годишната жена, която е била решила да подари органите си, в случай че почине.

Почит бе отдадена и на Аиша Стивънс от фондацията Pop Warner, където тя е била треньор на мажоретките.

„ Тя оказа необикновено влияние върху толкоз доста хора. Тя доста ще ни липсва “, се споделя в изказване на организацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР