Полицията помогна на десетки затънали в преспите край Варна в

...
Полицията помогна на десетки затънали в преспите край Варна в
Коментари Харесай

Полицаи спасиха бедстващи край Варна

Полицията оказа помощ на десетки затънали в преспите край Варна в неделя през нощта и през вчерашния ден. От снежния капан бяха извадени два рейса с туристи, а през вчерашния ден следобяд и 25 души, блокирани в хотел край Аксаково.

Това е поради оповестеното бедствено състояние

„ В неделя е получен сигнал, че има бедстващи към 25 души в хотел край Аксаково. Полочва се още един сигнал, че водната риза на камината в комплекса е получила повреда и има потърпевши. Тъй като не могли коли за спешна помощ да отида до място, благодарение на полицията потърпевшите са изведени и са закарани до болница “, сподели в предаването „ Тази заран “ комисар Димитър Луков, шеф на „ Охранителна полиция “ – Варна.

„ Във Варна само остава затворен пътя за Добрич. Там продължава извеждането на закъсали товарни коли “, уточни Луков.

Днес се чакат повече слънчеви часове и по-слаб вятър

„ В неделя сутринта получихме информация, че има закъсал рейс преди село Кичево. Отзовахме се на място и установихме, че огромен рейс с турска регистрация е излязъл от пътното платно. Задната част бе в пряспа сняг и имаше мощен вятър. Предното дясно колело беше във въздуха. На място пристигна и пожарната. Евакуирахме хората от рейса и ги откарахме на изсъхнало и топло място “, сподели Иван Иванов, пълководец на поделение при 5 районно управление (на МВР).

Вижте фрагменти на вредите, които получихме в „ Аз, репортерът “

По думите му на произшествието се отзовала тежка техника, която съумяла да издърпа рейса и той да продължи по направлението си към Румъния.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР