Полицията изведе от дома му 57-годишния мъж, който се барикадира

...
Полицията изведе от дома му 57-годишния мъж, който се барикадира
Коментари Харесай

Полицията изведе от дома му барикадиралия се софиянец

Полицията изведе от вкъщи му 57-годишния мъж, който се барикадира в дома си в столичния квартал " Овча купел ". По време на интервенцията няма потърпевши хора или чиновници на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от вътрешното министерство.
Малко след 19:00 ч. служители на реда от профилираното поделение " Кобра " са влезнали при барикадиралия се в жилището си мъж, който заплаши да простреля всички към себе си.
На място е и заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов и евентуално персонално е управлявал интервенцията. Малко по-късно той разгласи пред bTV, че рецесията е завършила без ранени и потърпевши.
Припомняме, че през вчерашния ден бе подаден сигнал за буйстващ мъж. Той е имал оръжие и е заплашвал свои съседи. Човекът евентуално има психологични отклонения.
Часове по-късно той се е барикадирал в жилището си. Последвала е незабавната реакция на органите на реда и на място са пристигнали екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, които са обезопасили периметъра, за да се подсигурява сигурността на живеещите в съседство. С него са работили и психолози.
По-рано през днешния ден вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че полицията не се пробва да влезе принудително в жилището на индивида и няма данни той да се пробва да посегне на живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР