Полицията издирва кой е сложил камерата в дамската тоалетна на

...
Полицията издирва кой е сложил камерата в дамската тоалетна на
Коментари Харесай

Предполага се, че ученик е сложил камерата в училищната тоалетна в Стара Загора

Полицията търси кой е поставил камерата в дамската тоалетна на старозагорската Природоматематематическа гимназия. Камерата беше открита от възпитаници. По случая се води следствие под наблюдението на Прокуратурата в града.

Стара Загора

Учебният развой в Природоматематическа гимназия " Гео Милев " стартира през днешния ден обикновено и протича обикновено.

В петък в дамска тоалетна на третия етаж на гимназията беше намерено от три единадесетокласнички камера или записващо устройство. Тя е конфискувана от полицията.

Това, което се знае досега е, че тя не е излъчвала в действително време или онлайн. Целият запис се е пазил в памет картата. До момента не е изминал подобен запис. Веднага е сигнализирана директорката. Полицията проверява случая. Родителите споделиха, че те и децата им са обезпокоени.
Николина Куличева, шеф ПМГ " Гео Милев ": Аз видях напълно дребна част от записа, едвам видя дали има в действителност запис или не. Обадих се незабавно на госпожа Димитрова - шеф на районното ръководство по образованието. В цялото учебно заведение има видеонаблюдение. Записите сме ги показали в полицията по този начин, че сме оставили всичко в техни ръце. Ивелин Иванов, ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора: Иззето е устройството и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под управлението на Районна прокуратура Стара Загора. В момента текат процесуално - следствени дейности. Ваня Енева, родител: Обсъждахме през почивните дни какви дейности би трябвало да предприемем по този начин, че да можем да успокоим децата и те да не се усещат обезпокоени да няма напрежение, когато идват в учебно заведение.
В цялата постройка на гимназията е имало видеонаблюдение, само че навръх третия етаж камерите не са работили и не може да се види кой е влезнал в дамската тоалетна. Основната версия е, че записващото устройство е сложено от възпитаник от гимназията. Ако това се потвърди, го чака до една година затвор или условна присъда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР