Полицията издирва 42-годишния К.П - Мраморския, за извършен грабеж на

...
Полицията издирва 42-годишния К.П - Мраморския, за извършен грабеж на
Коментари Харесай

Мраморския успял да избяга, издирват го

Полицията търси 42-годишния К.П - Мраморския, за осъществен обир на територията на столичния жк "Люлин ". Той е оказал гневна опозиция при задържането, ранил е единия от служителите на реда и е съумял да избяга. До момента се укрива, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Униформените съумяха да заловят двама негови съучастници - Стоян Дългия и Ники Понти. По-рано излезе информация, че Мраморския е измежду арестуваните, само че издирването му продължава.

Хората, които имат спомагателна информация за търсения, могат да алармират на тел.112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.

Краси Мраморския е прочут някогашен автокрадец с дълго досие. Твърди, че е дясната ръка на Тони Хамстера и на процедура бил недостижим, защото зад тила му имало мощни хора. Той е индивидът, който обезпечава крадените коли на бандата. Има най-новите машини за кражба на коли, а след задигане ги продава на части. За него приказват, че е жесток и толкоз си е повярвал, че даже е обирал и съседите си. Обича лъскавия живот и непрекъснато е с разнообразни дами, пред които парадира с хипотетичните си връзки на високо равнище. Дългия също е преквалифицирал се автокрадец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР