Полицията издирва 29-годишния Божидар Ангелов Радев и 5-годишния му син

...
Полицията издирва 29-годишния Божидар Ангелов Радев и 5-годишния му син
Коментари Харесай

Апел за помощ: Полицията издирва 5-годишно момченце и неговия баща от с. Копринка

Полицията търси 29-годишния Божидар Ангелов Радев и 5-годишния му наследник Ангел Божидаров Радев от с. Копринка, Казанлък.

Двамата са напуснали дома си на 5 март към 18 ч. и от този момент са в неопределеност. За последно са били видяни в региона на селото с лек автомобил „ Мерцедес Ц 200 компресор “, сив на цвят, без регистрационни табели.

Божидар е междинен на растеж, с обикновено телосложение, черна къса коса. Облечен е със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка с кожени ръкави и черно долнище на спортен екип. Обут е с черни маратонки.

Момченцето - Ангел е носело тънка розова блуза с дълги ръкави и с изображение на Мики Маус начело и сиво долнище на спортен екип с разноцветни хоризонтални черти в профил на двата крачола. Обуто е с черни маратонки, а на ръката си носи златна гривна с надпис „ Ангел “.

Гражданите, които имат спомагателна информация за двамата или са ги забелязали, могат да алармират на тел.112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР