Полицията и прокуратурата разкриха тази сутрин . Както Искра.бг вече

...
Полицията и прокуратурата разкриха тази сутрин . Както Искра.бг вече
Коментари Харесай

Полицията и прокуратурата разкриха подробности за жестокото убийство на жена в Перник

Полицията и прокуратурата разкриха тази заран. Както Искра.бг към този момент писа сигнал е бил подаден към 04:30 часа през вчерашния ден сутринта. Съобщено е било за открито тяло на 43-годишна жена в жилище в миньорския град . За убийството й е задържан нейният брачен партньор, който е на 41 години .

Жестокото закононарушение е било осъществено след домашно принуждение . Жертвата се е казвала Анита Димитрова , съобщи „ DarikNews “. Съпругът й Димитър е в ареста с прокурорско разпореждане за период до 72 часа. Той към този момент е с повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране. Ако бъде приет от съда за отговорен, го грози затвор от 10 до 20 години .

От полицията през днешния ден оповестиха, че отивайки на мястото, техният патрул е открил, че има данни за тежко престъпно закононарушение . Веднага е била подадена информация към управлението, при което са се образували екипи и е бил отцепен целият регион . Впоследствие за случилото се е била известена и Окръжната прокуратура в Перник.

Самият темперамент на закононарушението е подсказвал, че то е било осъществено с предумисъл. Все още не е ясно дали убийството е направено в положение на афект .

Говорителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова разкри, че има подаден сигнал за спор в фамилията през декември предходната година. След това на Анита Димитрова е била предоставена отбрана от домашно принуждение . На брачна половинка й е била издадена заповед да не приближава жилището за период от 10 месеца. Освен това му е била наложена е парична глоба.

Сега Димитър Димитров се е възползвал от правото си да не дава пояснения по случая. Но на място пред околните е показал, че не е умъртвил той своята брачна половинка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР