Полицията е проверявала адреси, на които самоубилият се Росен Ангелов

...
Полицията е проверявала адреси, на които самоубилият се Росен Ангелов
Коментари Харесай

Познати на Росен знаели, че го издирват, но не подали сигнал

Полицията е проверявала адреси, на които самоубилият се Росен Ангелов е живял в Добрич, София, както и в региона на Своге. Той имал обаче доста другари, които знаели, че е осъждан и е с влезнала в действие присъда, само че не подали сигнал, изясни шефът на националната полиция Христо Терзийски на брифинг пред публицисти, написа Дарик.

„ От момента на убийството до намирането на тялото на Росен, получавахме сигнали от инцидентни жители, които споделяха, че виждат лице, което очевидно дава отговор на описанието, което дадохме. Нито един човек от блока в квартал „ Дружба” и от сервиза, в който Росен е работил, не се е обадил в Министерство на вътрешните работи, с цел да каже, че го познава”, разяснява Терзийски.

Припомняме, че шесто денонощие продължава следствието на шесторното ликвидиране в Нови Искър, осъществено в новогодишната нощ. Шестима души, петима от които от едно семейство, бяха открити мъртви на 2 и 3 януари. На 4 януари бе обявено, че има съответен обвинен за закононарушението и на четвъртия ден от издирването му той също бе открит мъртъв, като се счита, че се е самоубил.

Мотивът за убийствата се обяснява, въпреки по първична информация да бе обявено, че мъжът, търсен от години за влезнала в действие присъда, е умъртвил цяло семейство поради любовна спекулация. Според проверяващите шесторното ликвидиране е без аналог в най-новата ни история.

В деня, в който бе открит трупът, за който се допуска, че е на Ангелов, бе оповестено и че до момента в който е търсен през миналите години, Ангелов работел като строител и в автосервиз без контракт и документи. Последният му шеф го разказва като затворен човек, само че раздразним. Твърди, че Ангелов и Кюхова се срещнали в къща в Нови Искър и връзката им траяла до ноември, а напоследък посоченият за палач на шестима станал затворен и необикновен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР